logo4 logo4
Samacols Recreanten Homepage

Samacols Recreanten Tournament 2016

Algemene informatie

Ons toernooi organiseren wij altijd het eerste volledige weekend van september. Voor 2016 betekent dit dat het toernooi plaatsvindt van vrijdag 02 tot en met zondag 04 september.

Deelnemen aan ons toernooi kan alleen door jullie officieel aan te melden via een officiële uitnodiging. Deelnemers van de afgelopen drie jaar krijgen automatisch een uitnodiging toegestuurd in de maand april. Heb jullie de uitnodiging niet ontvangen, of zijn jullie de afgelopen drie jaar niet op op ons toernooi geweest, of hebben jullie nog nooit aan ons toernooi deelgenomen en willen jullie graag deelnemen dan kunnen jullie hier de uitnodiging downloaden, invullen opsturen naar ons secretariaat (zie uitnodiging).
Na ontvangst van jullie aanmelding krijgen jullie via mail een bevestiging van ontvangst van ons secretariaat. Jullie aanmelding wordt officieel en formeel op het moment dat wij en jullie aanmeldformulier en het inschrijfgeld van jullie voor het toernooi ontvangen hebben.
Begin juli, ongeveer drie weken voor het verstrijken van deadline voor aanmelden, krijgen de 24 teams die zich aangemeld hebben een vervolgbrief met meer informatie over het toernooi en als jullie het inschrijfgeld nog niet overgemaakt hebben een herinnering om dit alsnog te voldoen voor de deadline. Mocht het inschrijfgeld, dus jullie officiële bevestiging voor deelname, niet voor de deadline voldaan zijn, gaan wij ervan uit dat jullie afzien van deelname en zullen wij de teams op de reservelijst benaderen voor deelname.
Mochten jullie, door omstandigheden, na jullie officiële bevestiging toch niet deel kunnen nemen aan ons toernooi, kunnen jullie tot twee weken voor het toernooi nog afmelden voor ons toernooi. Jullie krijgen dan het inschrijfgeld geretourneerd. Komt de afmelding later binnen, zal het inschrijfgeld niet geretourneerd worden. Dit geeft ons o.a. de tijd om een team van de reservelijst te benaderen.

Is er nog iets onduidelijk of hebben jullie nog andere vragen, dan kunnen jullie altijd contact met ons opnemen via bestuur@samacols.nl


Goed om reeds te weten voor tijdens het toernooi:

Ontvangst teams
De deelnemers aan ons toernooi zijn op vrijdag 02 september vanaf 17.00 uur van harte welkom op het sportpark van AFNORTH in Brunssum.
Na aankomst meldt de teamvertegenwoordiger zich in de grote verblijfsruimte bij Diana Snijders. Diana zal jullie dan de gang van zaken voor het weekend uitleggen. De borg wordt dan verrekend met eventue(e)l(e) ontbijt(en) of wordt teruggeven.

Camping
Tenten kunnen worden opgezet op de grasrand (bij binnenkomst) links op de accommodatie rondom de gravelbaan. Houd jullie campingplaats netjes! ’s Nachts zijn de  kleedkamers en wc's open. Houd deze netjes en houd rekening met medekampeerders!
Het is niet toegestaan grote muziekinstallaties mee te nemen. Dit i.v.m. met overlast van medekampeerders.

Eten en drinken
Het is niet toegestaan grote hoeveelheden drank en voedsel mee te nemen.  Het is ook niet toegestaan om eigen eten en drinken te nuttigen in de kantine. In onze kantine is een groot assortiment eten en drinken aanwezig.
Alle
consumpties (drank en eten) worden aan de hand van munten verstrekt. Deze kun je het hele weekend door in de verblijfsruimte kopen. Zijn er aan het eind van het weekend munten over, dan kunnen deze geretourneerd worden voor de volledige aankoopprijs.

Spikes en voetbalschoenen
Het is verboden om de de kleedlokalen te betreden met spikes of voetbalschoenen. Jullie worden dan ook verzocht om voor het betreden van de kleedlokalen deze uit te trekken. Het gebruik van metalen spikes is verboden.

EHBO/Calamiteiten
Direct melden bij het wedstrijdsecretariaat en/of de aanwezige EHBO’ers.

Wedstrijdsecretariaat
Dit is handen van Jos Sevaerts en Roger Hensgens.

Toernooischema
De wedstrijdschema’s zijn hier op de website te vinden. Tijdens het toernooi hangen deze op in het hok van het wedstrijdsecretariaat en de grote verblijfsruimte. Voor de meest recente gegevens kunnen jullie altijd bij het wedstrijdsecretariaat terecht.

Scheidsrechters
De deelnemende teams worden geacht zelf minimaal twee scheidsrechter mee te nemen.
 

terug naar Samacols Tournament

 

 


© 2010 Grey-owl-101